Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Billettyper

Info /

Billettyper

Der er tre måder hvorpå du kan tage del i magien på Heartland: endags-, partout- og Wonderland-billetter. Endagsbilletter vil blive sat i salg i et begrænset antal senere.

Heartland Festival 2022 Endags-billet

Endagsbillet

Hvis du kun kan komme af sted én enkelt dag, så kan du erhverve dig en fredags-, lørdags-, eller søndagsbillet og få en bid af kagen. Nyd alle dagens TALKS, deltag i de mange Tasteland workshops, se dagens koncerter, interager med kunsten og spis dig mæt på en af vores restauranter.

 

Endagsbilletten fås også til børn.

Billede af Heartland Festival 2022 Partout billet

Partoutbillet

Hvis du må og skal have det hele med, så er partout billetten vejen du skal gå. Med partout billetten har du adgang til festivalpladsen alle dage, og god tid til at få smagt på udvalget hos alle madstaderne, sidde med til de TALKS du har glædet dig mest til, blive overrasket til et utal af koncerter, dykke ned i de mange kunstinstallationer rundt om på pladsen, eller bare nyde dine venners gode selskab under vores magiske træ.

 

Partoutbilletten fås også til børn.

Heartland Festival Wonderland billet

Wonderland-billet

Wonderland er Heartlands nye område, hvor du kan få den ekstra service du ikke forventede på en festival. Med Wonderland-armbånd får du adgang til det bagvedliggende område, hvor du kan slappe af og klæde dig på til at nyde Heartland. Lad dig bl.a. guide af Wonderlands reception, læn dig tilbage og luk øjnene, oplad din telefon eller opbevar dine ejendele i den personlige garderobe. Alt sammen oven i partoutbillettens oplevelse.