Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

(a.o.t.)

Program 2022 / Art

(a.o.t.)

I Renæssancehaven, i den ældste del af Egeskov Slotspark, vil det nyere konceptuelle designstudio (a.o.t.) skabe en serie hængende lysværker som gæsterne kan opleve under Heartland.

 

Lysværkerne vil stå som en iøjnefaldende kontrast til de høje træers grønne kroner og udgøre et futuristisk himmeltæppe, der bevæger sig fra glimtende til lysende som dag bliver til nat i parken. Lysværkerne er skabt specifikt til Heartland og udviklet med støtte fra den danske lysspecialist, Sirius.

 

(a.o.t.) har base i København og blev startet i efteråret 2021 af Kathrine Barbro Bendixen og Mathias Kruse Jørgensen. Både Barbro Bendixen og Kruse Jørgensen har en stor nysgerrighed på materialer og stræber efter at skabe relevante historier med deres kunst og designprodukter. Deres formål, som designduo, er med en lokal produktion at skabe design, hvor kvalitet og historie kan nydes mange år frem.

 

Kathrine Barbro Bendixen er uddannet fra Design Academy Eindhoven, og har blandt andet udstillet på kunstbiennalen i Venedig og Carpenters Workshop Gallery.  Mathias Kruse Jørgensen er blandt andet uddannet fra Royal College of Art i London og har tidligere udstillet på Saatchi Gallery og Edel Assanti i London. Senest har de to sammen udstillet som (a.o.t.) på blandt andet designfestivalen 3 Days of Design, Copenhagen Contemporary og Tableau.  

Se også