Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Anarkist Beerlab

Program 2022 / Food

Anarkist Beerlab

Anarkist Beerlab

Anarkist Beerlab er Heartlands scene og laboratorium for øl nørder. Her forenes øl og mad i oplevelser over hele dagen. I maden. I øllet. I talks og workshops.

 

Beerlab rummer en åben bar med 20 craft-haner med øl fra Anarkist, en smørrebrødsrestarurant drevet af fynske Restaurant Værdsat med åbent køkken og plads til 75-100 siddende gæster samt en dedikeret øl scene hvorfra nogle af landets førende bryggere og øl eksperter vil tale om alt fra brygge processen, non-alkoholske øl og meget andet.

 

Restaurant Værdsat er en lokal, sæsonbestemt smørrebrødsrestaurant fra Odense som parrer det moderne smørrebrød med hjemmelavet saft, snaps og special øl. I Beerlab har de skabt en speciel menu med udgangspunkt i øl, i et forsøg på at skabe det perfekte møde mellem maden og øllet.

 

Fordelt på 20 haner vil Anarkist leverer smagsfulde og spændende craft øl at gå på opdagelse i under festivalen. Derudover har Heartland og Anarkist inviteret en håndfuld af de mest interessante bryggeriet i landet til at besøge Beerlab for at vise en af deres øl samt at lave en mini talk på Beerlab scenen. 

 

I Beerlab får vi bl.a. besøg af Jessica Andersen fra Penyllan Brewery, Philip Hulgaard fra ÅBEN, Amalie Krage fra Slow Burn Brewery og Daniel Bjørk fra Anarkist Brewery.

 

Læs mere om de forskellige tastings og køb billet via linket nedenfor.

 

 

Se også