Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Anarkist Beerlab

Anarkist Beerlab

 

Anarkist Beerlab er Heartlands scene og laboratorium for ølnørder. Her forenes øl og mad i oplevelser over hele dagen. I maden. I øllet. I talks og smagninger.

Beerlab rummer en åben bar med 40 haner med craftøl fra Anarkist, en smørrebrødsrestaurant drevet af fynske Restaurant Værdsat med åbent køkken og plads til 75-100 siddende gæster samt en dedikeret øl scene hvorfra nogle af landets førende bryggere og øleksperter vil tale om alt fra brygge processen, non-alkoholiske øl og meget andet.

Restaurant Værdsat er en lokal, sæsonbestemt smørrebrødsrestaurant fra Odense som parrer det moderne smørrebrød med hjemmelavet saft, snaps og special øl. I Beerlab har de skabt en speciel menu med udgangspunkt i øl, i et forsøg på at skabe det perfekte møde mellem maden og øllet.

Fordelt på 40 haner vil Anarkist leverer smagfulde og spændende craftøl. Derudover har Heartland og Anarkist inviteret en håndfuld af de mest interessante bryggere i landet til at besøge Beerlab og være vært for en talk på Beerlab-scenen. Ikke mindst vil der være Beerbattle mellem de to fynsk baserede bryggerier Anarkist og Ørbæk. Læs mere om Beerlab og Beerbattle nedenfor.

Beertalks & Tastings

I Beerlab får Heartland besøg af brygmestre fra fem forskellige bryggerier, som vil fortælle omkring deres passion for brygning af øl, og guide gæsterne gennem et sortiment fra deres bryggeri.

Alefarm Brewing /
Torsdag d. 8. juni kl. 14.00
Alefarm Brewing er et tech-drevet mikrobryggeri med et fokus på moderne håndværk, autenticitet og en oprigtig tro på at kvalitet bygger på kærlighed. Deres ambition er at skabe sammenhold og fællesskab gennem unikke oplevelser med øl.

Too Old To Die Young /
Torsdag d. 8. juni kl. 16.45
Too Old To Die Young er et dansk craft beer bryggeri med brygfaciliteter i Sønderborg og Løkken. Bryggeriet er stiftet af et erfarent hold med hver deres baggrund inden for ølverdenen. De brygger friske humlede IPA’er, tunge, mørke stouts, og øl der fortolker lokale og aktuelle brygtraditioner.

Anarkist Brewery /
Fredag d. 8. juni kl. 15.00
Anarkist Brewing er, med deres konstante nysgerrighed, opdagelseslyst og troen på, at de kan gøre tingene bedre, et mikrobryggeri, der nedbryder konventionerne inden for ølbryggeri. Mest af alt fordi de ganske enkelt ikke kan lade være. En invitation til at tænde den indre anarkist og lade smagene danse. 

Penyllan Brewery /
Lørdag d. 10 juni kl. 15.00
Penyllan er et lille familiedrevet bryggeri i Tejn på Bornholm, som blev etableret i 2015. Brygmesteren Jessica fokuserer på blandet fermenteret øl lagret i tønder i flere år med hendes hjemmelavede gær. Øllene er brygget i små partier, og over tid har de udviklet sig til utrolig komplekse men afbalanceret øl, ofte med syrlige noter. 

Mikkeller /
Lørdag d. 10. juni kl. 16.15
I 2003 var han en matematik og fysik lære, som begyndte at eksperimentere med humle, malt og gær hjemme i sit lille Københavner køkken. I dag eksporterer Mikkel Borg Bjergsø sine specialøl til 50 lande og har samme antal barer og restauranter globalt. Hans opfindsomme, konstante udvikling af Mikkeller har ført til international anerkendelse som en af de mest innovative og banebrydende brygmestre og entreprenører i verden. 

Beertalks og Tastings varer cirka 30 minutter.

Køb billet via linket nedenfor.

Beerbattle

Kom og vær med til Beerbattle mellem de to fynsk baserede bryggerier Anarkist og Ørbæk, som også er gået sammen om dette års festival øl Heartland Fever. Brygmesteren fra Ørbæk Andreas Falkenberg og brygmester fra Anarkist Daniel Carlfeld Bjørk, som i øvrigt er tidligere kollegaer, præsenterer deres øl, og lader det op til publikum at bestemme hvem der laver det bedste øl.

Beerbattle finder sted Fredag d. 9. juni kl. 16.15.

Der vil være smagsprøver af Heartland Fever. Vi gør opmærksom på at der er begrænset kapacitet til Beerbattle. Pladser tildeles efter først til mølle-princippet.

Se også