Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Anja Monrad & Cecilie Waagner Falkenstrøm

Anja Monrad & Cecilie Waagner Falkenstrøm

Future Talks

Lørdag d. 10. juni – Salon

 

Hvordan vil AI forme vores fremtid?
Moderator: Christiane Vejlø

 

Chat-robotterne vinder frem i denne tid, og de får os til at sætte spørgsmålstegn ved mange ellers grundlæggende aspekter af vores samfund. Hvordan passer vi vores arbejde, når nu en robot kan gøre det meste, og hvordan skal vores studerende gå til eksamen i en tid, hvor ChatGPT kan besvare deres opgave på 5 minutter? 

 

AI eller kunstig intelligens rummer potentialer og faldgruber, som går langt ud over chatrobotterne og vores umiddelbare fatteevne. Hvordan vil AI ændre ved vores måde at tænke kunst, samfund og relationer – dette og meget mere vil tidligere tech-topdirektør Anja Monrad og AI-kunstner Cecilie Waagner Falkenstrøm sammen undersøge.

 

Samtalen er modereret af Christiane Vejlø, fremtidsanalytiker, radiovært og en af landets førende eksperter, når det gælder forholdet mellem mennesker og teknologi.

 

Anja Monrad er født i Polen og flyttede til Danmark som barn. Med mere end 30 års erfaring som international topchef i IT-branchen har Anja Monrad ikke kun været den højst placerede kvinde på den danske tech-scene, men også internationalt i Europa. Hun har netop afsluttet en 23-årig operationel karriere indenfor salg og marketing hos IT-giganten Dell Technologies, hvor hun senest var øverste ansvarlige for henholdsvis Vest-, Central- og Østeuropa. Anja Monrad er i dag Forkvinde for IT Branchen i Danmark og medlem af adskillige bestyrelser.

 

Cecilie Waagner Falkenstrøm er uddannet både cand.merc. fra Copenhagen Business School og MA Fine Art fra University of the Arts London. Cecilie Waagner Falkenstrøm arbejder med kunstig intelligens (AI) som kunstner sammen med sit tech team i studio ARTificial Mind. Hun stiller skarpt på de etiske og eksistentielle muligheder og dilemmaer, som kunstig intelligens medfører for vores liv og samfund.

Se også