Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Årets Talks-program er fuldendt

/news

Årets Talks-program

er fuldendt

I dag har vi offentliggjort de sidste navne til Talks-programmet, der er fyldt med både internationale og danske navne, som sætter ord på nogle af tidens største og vigtigste emner.

 

Glæd dig til at opleve forfatter Nick Hornby og musiker og satiriker Simon Kvamm i en samtale om ironien. På talksscenen vil de vende spørgsmål som hvordan fungerer ironiens væsen, og kan ironi fungere på tværs af landegrænser.

 

Hertil mødes arkitekt og tænker Carolyn Steel og kok Matt Orlando i en samtale om, hvorvidt der er en sammenhæng mellem vores madforbrug, madindtag og restaurantbesøg, og den måde moderne byer er indrettet. Du kan derfor se frem til at blive klogere på forholdet mellem byen og maden, og hvordan indretning af byer kan påvirke vores forhold til mad.

 

Sidst men ikke mindst er det med stor glæde at vi i samarbejde med Netflix byder på verdenspremieren på Netflix-serien ”Skruk”, som skaberne Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer selv vil introducere. Efter visningen vil professor i psykolog Svend Brinkmann, jordeperson og sexolog Camilla Tved og tale sammen om, hvordan familier kommer til at tage sig ud i fremtiden.

 

Læs mere om de forskellige Talks på vores programside.