Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Årets Tasteland program er klar

Kvinde sidder ved madbord på Heartland Festival

Årets Tasteland program er klar

På Heartlands interaktive-madscene Tasteland kan du til sommer lave mad med blandt andet med Nomas fermenteringschef David Zilber, kokken Francis Cardenau, madentreprenøren Claus Meyer, kogebogsforfatteren Trine Hahnemann og mange flere. Festivalen offentliggør i dag årets program, og sætter fokus på at demokratisere og dele mad-nørdernes særlige viden med håbet om at gøre verden lidt bedre for hver mundfuld vi tager.

 

I kunsten at mestre madhåndværket ligger en speciel egenskab til at skabe forandring igennem den mad, der serveres. Det sætter Heartland fokus på i årets Tasteland-program, der i dag offentliggøres. På den interaktive madscene kan publikum i øjenhøjde med kokke og mad-nørder dykke ned i madens overraskende univers og få smag og råvarer helt tæt på.

 

Gæsterne kan opleve Nomas fermenteringschef David Zilber, radiovært og madanmelder Lærke Kløvedal, kokken Francis Cardenau, madentreprenøren Claus Meyer, husholdningslærerinden Trine Krebs, kogebogsforfatteren Trine Hahnemann, naturvin-mageren Anders Frederik Steen, tang-entusiasten Takashi Saito, te-mesteren Mette Marie Kjær og ikke mindst hele Danmarks bonde, Frank Erichsen. Et line-up, hvor gæsterne sammen med nogle af verdens dygtigste kokke og gastronomer lærer, laver og smager mad med fokus på kvalitet og kreativitet.

 

”Med årets program vil vi gerne åbne den store bog om mad. Madkundskab er ikke opskrifter. Madkundskab er et sprog, en måde at tænke på, en måde at arbejde på og en måde at forstå livet på. Hvad kan madnørderne lære os om det gode liv? Hvordan kan den forandre hverdagen og bidrage til fælles forståelse og nye færdigheder? Skåret ind til benet vil vi i år undersøge grundlaget for et godt og velsmagende liv,” fortæller Emil Bruun Blauert, programchef for FOOD på Heartland.

 

Læs mere om de forskellige workshops her.