Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Billettyper

Info /

Billettyper

Billetinfo

Du kan tage på Heartland festival 2023 med en partout-, 2-dags- eller 1-dagsbillet. Uanset hvor mange dage du vælger at være på festival sammen med os, er det muligt at få den pågældende billet med rabat såfremt du er bosat i Faaborg-Midtfyn Kommune eller under 25 år gammel. Dette tilbud gælder for de hurtige, da vi kun har et begrænset antal Local Tickets og Under 25-billetter til salg.

Derudover tilbyder vi Wonderland partout-, 2-dags- og 1-dagsbilletter til jer, der ønsker at få den ekstra service, som du ikke forventer på en festival.

Læs mere om de forskellige billettyper nedenfor.

Partoutbillet

Billet til hele festivalen fra torsdag 8. juni til lørdag 10. juni 2023. Pris: 2540 DKK ekskl. gebyr.

Et begrænset antal Partoutbilletter er tilgængelig med rabat som henholdsvis Local Ticket og Under 25-billet og sælges efter først-til-mølle-princippet.

2-dagsbillet

Som noget nyt tilbyder vi i år billetter til to dage på Heartland. Du vælger selv om billetten skal dække over torsdag-fredag eller fredag-lørdag. Pris: 1840 DKK ekskl. gebyr.

Et begrænset antal 2-dagsbilletter er tilgængelig med rabat som henholdsvis Local Ticket og Under 25-billet og sælges efter først-til-mølle-princippet. 

1-dagsbillet

Billet til en enkelt dag på Heartland festival. Du vælger selv om billetten skal være til torsdag 8. juni, fredag 9. juni eller lørdag 10. juni. Sættes i salg 18. november 2022 kl. 10.00. Pris: 1240 DKK ekskl. gebyr.

Et begrænset antal 1-dagsbilletter er tilgængelig med rabat som henholdsvis Local Ticket og Under 25-billet.

Wonderland-billet

Wonderland er Heartlands område, hvor du kan få den ekstra service du ikke forventede på en festival. Med Wonderland-armbånd får du adgang til det bagvedliggende område, hvor du kan slappe af og klæde dig på til at nyde Heartland. Lad dig bl.a. guide af Wonderlands reception, læn dig tilbage og luk øjnene, oplad din telefon eller opbevar dine ejendele i den personlige garderobe. Alt sammen oven i billettens oplevelse.

Vi tilbyder Wonderland-udgaver af både partout-, 2-dags- og 1-dagsbilletter.

Wonderland partoutbillet: Pris 3500 DKK ekskl. gebyr.
Wonderland 2-dagsbillet: Pris 2840 DKK ekskl. gebyr.
Wonderland 1-dagsbillet: Pris 1640 DKK ekskl. gebyr.

Det er ikke muligt at kombinere Wonderland billetten med vores Local Ticket eller Under-25 billet.

Under 25-billet

For personer der er under 25 år gamle tilbyder vi et begrænset antal partout-, 2-dags og 1-dagsbilletter med 25% rabat. For at købe en Under 25-billet er det et krav at du er født efter d. 10. juni 1998.

Ved ombytningen af din printede Under 25-billet til festivalarmbånd, skal du derfor vise sundhedskort og billede-ID. Kan du ikke vise, at du er født efter d. 10. juni 1998 ved ombytning, har du mulighed for enten at få pengene retur for billetten eller betale det resterende beløb til en almindelig Heartland-billet, men dette skal ske gennem Ticketmaster inden festivalens start.

Under 25 partoutbillet: 1900 DKK ekskl. gebyr.
Under 25 2-dagsbillet: 1400 DKK ekskl. gebyr.
Under 25 1-dagsbillet: 900 DKK ekskl. gebyr.

Det er ikke muligt at kombinere Under 25-billetten med Wonderland og/eller med vores Local Ticket.

Børnebillet

Vi elsker børn på Heartland, og derfor tilbyder vi selvfølgelig også børnebilletter, så hele familien kan komme med på festival sammen.

Børn fra 0-12 år skal have en børnebillet. Der findes to slags børnebilletter; én for børn fra 0 til og med 5 år og én for børn fra 6 til og med 12 år. Børn mellem 0-12 år skal ikke have campingpas.

Børnebilletterne kan findes ved at gå ind på billetsiden via knappen for neden og klikke på Partout billet, 1-dags billetter eller 2-dagsbilletter. Herefter viderestilles man til Ticketmasters hjemmeside, hvor man kan vælge det antalt børnebilletter man skal bruge.

Alders ID er påkrævet.

Local Ticket

Local Ticket er en billetkategori til dig, der bor i Faaborg-Midtfyn Kommune. Er du bosat i denne kommune, kan du nemlig få 30% rabat på både partout-, 2-dags- og 1-dagsbilletter, og tage del i magien på Heartland festival. For at købe en Local Ticket, er det et krav at du er bosat i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Ved ombytningen af din printede Local Ticket til festivalarmbånd, skal du derfor vise sundhedskort og billede-ID. Kan du ikke vise, at du er bosat i kommunen ved ombytning, har du mulighed for enten at få pengene retur for billetten, eller betale det resterende beløb til en almindelig Heartland-billet, men dette skal ske gennem Ticketmaster inden festivalens start. Det er kun muligt at ombyttet sin købte billet én gang per person.

Local Ticket partoutbillet: 1780 DKK ekskl. gebyr.
Local Ticket 2-dagsbillet: 1280 DKK ekskl. gebyr.
Local Ticket 1-dagsbillet: 680 DKK ekskl. gebyr.

Det er ikke muligt at kombinere Local Ticket billetten med Wonderland- og/eller med vores Under-25 billet.