Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Billie Marten

Billede af den britiske sanger Billie Marten

Program 2022 / Music

Billie Marten

Highland stage

Fredag d. 3. juni kl. 17.45

 

Billie, født Isabella Sophie Tweddle, er en ung britisk musiker og singer-songwriter. Hun startede sin musikalske karriere tidligt takket være hendes forældre, der omgav hende med musik af Nick Drake, John Martyn, Joni Mitchell, Joan Armatrading, Kate Bush, Loudin Wainwright III og Chris Wood. Billie voksede op i de idylliske bakker i Ripon, North Yorkshire, og som hun selv siger, så har hun et helt særligt forhold til naturen.

 

I 2016 udgav Billie Marten sit anmelderroste debutalbum Writing of Blues and Yellows i en alder af blot 17 år, det efterfølgende år flyttede hun til London for at arbejde på albummet Feeding Seahorses By Hand, der udkom i 2019.

 

Efter sit andet album gik hun direkte tilbage i studiet. Nu er Billie Marten albumaktuel med sit fjerde album Flora Fauna. Et selvsikkert og betagende album, der fortæller om en personlig udvikling, samt hvad der skal til for at blomstre. Hun er stadig den samme blide og introverte stemme, der er mindst lige så stærk og betagende som altid, dog er hun sidenhen blevet klogere på livet og et band rigere. 

 

 

Billede af den britiske sanger Billie Marten

Udforsk Billie Martens musikalske univers