Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

BRØGGER

Program 2022 / Talks

Brøgger

Performed Talks
Fredag d. 3. kl. 17.30

 

Jeanett Albeck / Suzanne Brøgger

 

Jeanett Albeck gæster Heartland med den Reumert-vindende performancekoncert ‘BRØGGER’ i en særlig Heartland-udgave. Stykket er en hyldest til Suzanne Brøggers forfatterskab, hvor hendes ord forvandles til et musikalsk univers.

 

Suzanne Brøgger debuterede i 1973 med essaysamlingen ‘Fri os fra kærligheden’, som øjeblikkeligt skabte debat i samfundet. Lige siden har Brøgger været aktuel som både forfatter og samfundsdebattør. Performer og komponist Jeanett Albeck og instruktør og kunstnerisk leder på Husets Teater Liv Helm har givet Suzanne Brøggers forfatterskab scenisk liv med forestillingen ‘BRØGGER’, som har været sat op på REPUBLIQUE tre år i træk.

 

Performancekoncerten forener Suzanne Brøggers essays, erindringer og romaner om køn, kærlighed, familie, sex og voldtægt med balkanbeats, punk og electronica, så det hele eksploderer i en sansende, humoristisk og rørende fortælling om at være til i verden.

 

Jeanett Albeck er skuespiller, sanger og uddannet komponist. Hun har komponeret musik på Det Kongelige Teater på stykker som ‘Ødipus/Antigone’, ‘Othello’ og ‘Hobitten’. Som en del af kunsternerkollektivet Sort Samvittighed har hun stået bag forestillingerne ‘Tove! Tove! Tove!’ og ‘Hvid magi’ på Det Kongelige Teater og ‘I et forhold på Betty Nansen’. For ‘BRØGGER’ modtog hun Reumert-prisen Årets musikforestilling.

 

Performed Talks præsenteres i samarbejde med REVOLVER.

Se også