Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Caravan

Caravan

Caravan (campingvogn eller autocamper)

Du er mere end velkommen til at overnatte i din egen campingvogn eller autocamper i Heartlands caravan område. Alt du skal gøre er at købe et caravanpas og det antal campingpas som svarer til det antal gæster som overnatter der.  Der er 2 campingpas inkluderet i caravanpasset.  Yderligere caravan campingpas kan købes her.

  

Vigtig info om Caravan:

  • Grundet myndighedernes krav til afstand mellem køretøjer må en caravan på Heartland maksimalt fylde 7,5×3 meter. Dog tæller et evt. træk/anhænger på køretøjet ikke med. Markiser, ekstra opslåede telte etc. tillades ikke.
  • Brug af gas til faste kogeapparater i campingvogne er tilladt så længe alle regler for brug af gas i campingvogne og autocampere er fulgt.   
  • Strøm kan tilkøbes, 6 amp per caravan enhed. Det er vigtigt at notere at det kun er muligt at købe strøm INDEN festivalen – ikke under festivalen.  Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal strømtilslutninger til rådighed. Disse kan derfor blive udsolgt før caravanpladserne. Køb caravan strøm her.

 

Caravan-pladsen vil i 2024 være beliggende udenfor campingpladsen Dreamland – nogenlunde samme sted som i 2023.

 

OBS! Der er 2 stk caravan-campingpas inkluderet i caravan-pakken, gældende for to personer. Yderligere caravan-campingpas kan nemt tilføjes, når du køber Caravan-pakken. Campingpas er individuelle og alle gæster i caravan skal have et.