Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Carolyn Steel & Matt Orlando

Program 2022 / Talks

Carolyn Steel & Matt Orlando

Future Talks
Lørdag d. 4. juni kl. 10.30

 

How can cities shape what we eat?

 

Bliv klogere på forholdet mellem byen og maden når arkitekt og tænker, Carolyn Steel og kok Matt Orlando mødes i en samtale på Heartland. Er der sammenhæng mellem vores madforbrug, madindtag og restaurantbesøg, og den måde moderne byer er indrettet? Hvordan kan indretningen af byer påvirke vores forhold til mad? Det og meget mere vil de to undersøge i selskab med moderator Anne Katrine Harders.

 

Carolyn Steel er arkitekt og tænker med fokus på mad og byer. Hun er særlig anerkendt for netop sit arbejde med forholdet mellem mad og byer, og hun har skrevet bøgerne ‘’Hungry City: How Food Shapes Our Lives’’ og ‘’Sitopia: How Food Can Save The World’’. Hun har i 10 år undervist i ‘’Food and the City’’ på Cambridge University og blev i 2009 kaldet ‘’21st Century Visionary’’ af The Ecologist Magazine.

 

Matt Orlando er en amerikansk kok, hvis CV er fyldt med Michelin-restauranter som Le Bernadin i New York, The Fat Duck i Berkshire, Per Se i New York og noma i København. I 2013 startede Orlando sit drømmeprojekt; Restaurant Amass i København. Her er hovedfokus sammenhængen mellem moderne gastronomi og bæredygtighed.

 

Samtalen modereres af Anne Katrine Harders, der er Ph.d. i bæredygtig byudvikling og redaktør og vært for Dansk Arkitektur Centers talks-program.

 

Samtalen er præsenteret i samarbejde med Copenhagen Architecture Festival.

Se også