Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Chef’s Table med Mikkel Karstad & Familien

Chef’s Table med Mikkel Karstad & Familien

Restaurant
Torsdag d. 8. juni kl. 14.00 og 19.00 – UDSOLGT
Fredag d. 9. juni kl. 13.00 og 18.00 – UDSOLGT

 

I Hvilehaven i hjørnet af Egeskov Slotspark vil Mikkel Karstad og familien kreere enestående enkle grønne retter og desserter; alle baseret på grøntsager, vilde urter, frugt og bær lokalt produceret på Fyn. På store fade vil den økologiske lokale mad blive serveret sammen med vin, cider, øl og hjemmelavet saft.

 

Karstads passion bunder i en ærlig og enkel tilgang til mad med fokus på grønne lokale råvarer. Han har i mange år været gastronomisk rådgiver for Claus Meyer og har skrevet flere grønne kogebøger.

 

De grønne delemiddage vil blive serveret i slottets Hvilehave. Middagen er inklusiv drikkevarer, vin, most eller Mikkels egen hjemmelavede saft.

 

OBS! Husk, at det ikke er muligt at deltage I Chef’s Table uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

 

Alle henvendelser vedr. Chef’s Table bedes sendes til info@heartlandfestival.dk

Se også