Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Christian Bøjlund x Rasmus Bredahl

Program 2022 / Food

Christian Bøjlund x Rasmus Bredahl

Tasteland
Fredag d. 3. juni kl. 17.00

 

Kan smagsoplevelsen forbedres, selvom vi mangler lugtesansen?

Lugtetab har mange konsekvenser i dagligdagen og for livskvaliteten. I flere forskningsstudier om de negative konsekvenser af lugtetab, er mangel på nydelse af mad, samt den manglende lyst til at indgå i sociale sammenhænge, hvor mad er omdrejningspunktet, nogle af de punkter, som har størst negativ indvirkning i dagligdagen hos patienter med lugtetab. Christian Bøjlund og Rasmus Bredahl undersøger i samarbejde med Flavour Insititute på Aarhus Universitet, hvordan man med nedsatte sanser, kan forbedre smagsoplevelsen via neurogastronomi.

 

Christian Bøjlund er kok og har mere end 15 års erfaring i branchen. Han har arbejdet hos alt fra Michelin-restauranter til kroer og kantiner, og driver i dag Madhuset Løgten.

 

Rasmus Bredahl er kok, forfatter og foredragsholder, og har blandet andet skrevet bogen ‘’Neurogastronomi – hemmeligheden bag det perfekte måltid.‘’

Se også