Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Clever

Clever

Igen i år er vi stolte af vores samarbejde med Clever, der i den grad er med til at accelerere den grønne omstilling. Det gør de ved at udrulle landets største ladenetværk til elbiler for at fremme et samfund, der kører på vedvarende energi. På Heartland har Clever opstillet midlertidige ladestandere til vores gæster, så både bilen, kroppen og sindet kan blive fyldt med energi og gode oplevelser. 

 

På mange måder er det et godt match til Heartland, for Clever tror på handlekraft, og at vi sammen kan løse mange af de problemer, som verden står over for. Og deres løsning er strøm. Strøm fra vedvarende energi. Energi fra solen. Fra vinden. Fra havet. Og bruger vi den rigtigt, kan vi skabe en lysere fremtid, der er drevet af el. Hvad enten det er til strømmen til huset eller opladningen til din bil derhjemme, på arbejdet, i byerne og langs motorvejene. 

 

Som en del af vores partnerskab med Clever har vi også skabt podcastserien Den Menigsfulde Pause. Pauser er noget vi alle har brug for og både Heartland og Clever tilbyder pauser – fra hverdagen og fra kørslen. 

 

Vores podcastserie handler om normbrud og i det første afsnit kan du høre historiker Gry Jexen, der står bag projektet Kvinde Kend Din Historie, fortælle om sangerinden Natasja. I sit alt for korte liv formåede Natasja at bryde normer for hvad der var muligt for en ung pige med meget på hjerte fra Islands Brygge – både når det gælder musik og ligestilling. Hendes opråb runger stadig ind i fremtiden.

 

Lyt til podcasten her eller find den der hvor du normalt lytter til dine podcast.

 

Læs mere om Clever på clever.dk