Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

De første navne til Talks-programmet er klar

News /

De første navne til Talks-programmet er klar

Stærke stemmer mødes på Heartland 2024

På dette års festival kan du opleve toneangivende nationale og internationale navne sætte ord på tidens vigtigste emner. I dag offentliggør vi de første danske navne, der bl.a. tæller Casper Christensen & Svend Brinkmann, Maj My Humaidan & Imran Rashid, Mathilde Walter Clark & Emma Holten og Gramsespektrum samt hele tre performative indslag fra Republique.

Talks på Heartland udfordrer og udforsker perspektiver på den verden, vi lever i. Siden 2016 har Talks-programmet udviklet sig til at blive en af Nordeuropas største og mest etablerede scener for live-samtaler, hvor kreative hjerner, inspirerende og nytænkende profiler inviteres til at give deres syn på tidens vigtigste emner.

Heartland 2024 viderefører den udvikling ved at invitere markante stemmer på scenen til samtaler, der tematiserer alt fra (selv)udvikling, systemkritik, AI, migration og feminisme til opskriften på et mere nærværende liv.

“På Heartland befinder den gode talk sig altid et sted imellem talkshowets lethed og den grundige journalistik, og vi forsøger altid at afspejle verden, som den ser ud lige nu – samtidig med at vi vil være et rum for eskapismen og den tiltrængte pause fra hverdagen. I år er vi glade for at præsentere et Talks-program, som inkluderer nogle af de vigtige samtaler, der i øjeblikket finder sted i samfundet, om klima, diversitet, ulighed, køn, videnskab, globalisering, konflikter, og hvordan vi lever sammen som mennesker – samtidig med at der også er blevet plads til både den uforpligtende latter og den dybe snak om kunst og litteratur,” siger Kristoffer Zøllner, kurator for Heartlands Talks-program.