
News /
De Lokale Rødder
Lokale og økologiske ingredienser
Hos Heartland er vi mere end bare en fejring af musik, samtaler og kunst – vi fejrer også det, der er tæt på jorden, det ægte og det naturlige. Vi tror på, at en festival, der handler om samhørighed, også bør handle om de fødevarer, vi spiser. Derfor stræber vi efter at dyrke, støtte og fremme de lokale rødder i vores fødevareudbud.
Rødder er fundamentet – de holder os fast, forbinder os til noget større, og giver os næring. På samme måde er de lokale producenter, der deler deres frugtbare arbejde med os, det, der holder Heartland festivalen tættere på naturen, på jorden og på hinanden.
Vi er på en rejse mod mere. Vi ønsker, at langt flere af de fødevarer, der bliver serveret på Heartland, kommer fra lokale økologiske producenter og marker. Og vi er ikke i mål endnu! Men vi bliver klogere hvert år.
Vi arbejder tæt sammen med de lokale rødder fra Faaborg-Midtfyn Kommune og omegn – de, der dyrker, høster og forarbejder jorden med omhu og kærlighed. Hos Heartland tror vi på, at når vi giver plads til de, der har deres rødder godt plantet i den lokale jord, giver vi samtidig festivalgæsterne en smagsoplevelse, der er ægte, nærende og i ét med naturen.
Er du en lokal økolog eller fødevareproducent?
Er du en lokal økolog, en smålandmand eller en fødevareproducent med en passion for bæredygtighed og ægte smag? Så vil vi gerne høre fra dig. Heartland stræber efter at blive et endnu stærkere fællesskab af lokale, økologiske og ansvarlige producenter. Hvis du har lyst til at være en del af De Lokale Rødder og bidrage med dine produkter til festivalen, så tag fat i os – vi vil elske at skabe plads til flere lokale smage på vores festival.
Vi vokser sammen – rødderne er stærkere, når vi er flere.