Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Den store dessertmiddag med Lækkerier

Den store dessertmiddag

med Lækkerier

Restaurant  

Lørdag d. 10. juni kl. 14.00 – FÅ BILLETTER
Lørdag d. 10. juni kl. 17.00 – FÅ BILLETTER

 

Bag de høje hække, i Egeskov Slots Hvilehave, inviterer Heartland og Magasinet Lækkerier til den ultimative begivenhed dedikeret til den søde gourmet-tand: Dessertmiddag. ’Middagen’ består af fire desserter, skabt af kulinariske topprofiler, og akkompagneres af verdensklasse-cocktails med og uden alkohol.

 

Danmarks bedste bartender i 2022, Mathias Klaus Broksø, placerede sig samme år som verdens nr. 8 ved den mest prestigefyldte cocktailkonkurrence, World Class. Mathias’ inspiration kommer især fra gastronomien, og i Hvilehaven vil han folde sin kreativitet ud, når han parrer unikke cocktails til den fireretters dessertmiddag – med og uden alkohol.

 

Desserterne kreeres af fire vidt forskellige gastronomiske profiler med det til fælles, at de alle kan deres dessertkram:

 

Rosio Sanchez står i dag bag restauranten Sanchez samt de tre taquerias Hija de Sanchez i København. Rosio har tidligere arbejdet som dessertkok i de helt høje gastronomiske luftlag i New York og på noma i København. Mød hende i øvrigt til Food Session lørdag 10. juni på Podium. Se mere her 

 

Kamilla Seidler stod for desserten, da hun gæstede Heartland Banquet i 2017. Dengang som gastronomisk madstjerne på besøg fra hendes daværende bolivianske base GUSTU og med titlen som ’Latinamerikas bedste kvindelige kok 2016’ i kufferten. Siden er hun vendt tilbage til Danmark og åbnede i 2019 Restaurant Lola i København.

 

Elisabeth Madsen assisterede det danske Bocuse d’Or-team som commis, da de vandt guld i januar i år. Elisabeth har arbejdet som dessertkok på Svinkløv Badehotel, siden hun blev færdigudlært kok i 2020.

 

Mika Wulff er konditoruddannet i Paris. Hun grundlagde herefter Lækkerier – et dansk magasin dedikeret til desserter, kager og brød – og er i dag chefredaktør, foredragsholder, opskriftsudvikler og konsulent. 

 

Prisen er inkl. drikkevarer med og uden alkohol.

Se også