
Den store dessertmiddag
med Lækkerier
Restaurant
Lørdag d. 10. juni kl. 14.00 – FÅ BILLETTER
Lørdag d. 10. juni kl. 17.00 – FÅ BILLETTER
Bag de høje hække, i Egeskov Slots Hvilehave, inviterer Heartland og Magasinet Lækkerier til den ultimative begivenhed dedikeret til den søde gourmet-tand: Dessertmiddag. ’Middagen’ består af fire desserter, skabt af kulinariske topprofiler, og akkompagneres af verdensklasse-cocktails med og uden alkohol.
Danmarks bedste bartender i 2022, Mathias Klaus Broksø, placerede sig samme år som verdens nr. 8 ved den mest prestigefyldte cocktailkonkurrence, World Class. Mathias’ inspiration kommer især fra gastronomien, og i Hvilehaven vil han folde sin kreativitet ud, når han parrer unikke cocktails til den fireretters dessertmiddag – med og uden alkohol.
Desserterne kreeres af fire vidt forskellige gastronomiske profiler med det til fælles, at de alle kan deres dessertkram:
Rosio Sanchez står i dag bag restauranten Sanchez samt de tre taquerias Hija de Sanchez i København. Rosio har tidligere arbejdet som dessertkok i de helt høje gastronomiske luftlag i New York og på noma i København. Mød hende i øvrigt til Food Session lørdag 10. juni på Podium. Se mere her
Kamilla Seidler stod for desserten, da hun gæstede Heartland Banquet i 2017. Dengang som gastronomisk madstjerne på besøg fra hendes daværende bolivianske base GUSTU og med titlen som ’Latinamerikas bedste kvindelige kok 2016’ i kufferten. Siden er hun vendt tilbage til Danmark og åbnede i 2019 Restaurant Lola i København.
Elisabeth Madsen assisterede det danske Bocuse d’Or-team som commis, da de vandt guld i januar i år. Elisabeth har arbejdet som dessertkok på Svinkløv Badehotel, siden hun blev færdigudlært kok i 2020.
Mika Wulff er konditoruddannet i Paris. Hun grundlagde herefter Lækkerier – et dansk magasin dedikeret til desserter, kager og brød – og er i dag chefredaktør, foredragsholder, opskriftsudvikler og konsulent.
Prisen er inkl. drikkevarer med og uden alkohol.

Se også