Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Det sidste måltid med Stéphanie Surrugue & Lærke Kløvedal

Det sidste måltid med Stéphanie Surrugue & Lærke Kløvedal

Food Session – Salon 
Torsdag d. 8. juni 

 

Oplev ’Det sidste måltid’ live på Heartland til sommer. Over en nøje udvalgt menu får journalist og international korrespondent Stéphanie Surrugue serveret sin nekrolog og sidste måltid. Lærke Kløvedal er vært for måltidet og samtalen.   

 

’Det sidste måltid’ er en af landets mest downloadede podcast. Hver uge inviterer vært Lærke Kløvedal en ny gæst med til bords og stiller det noget morbide spørgsmål ‘Hvad skal der stå i din nekrolog?’. Sammen skriver de nekrologen og taler om det liv, som gæsten har levet. I ’Det sidste måltid’ er det gæsten, der vælger menuen. Det kan være retter, der rummer et særligt minde, smagen af barndom eller fantasien om det sidste måltid. 

 

Lærke Kløvedal er uddannet filmproducer fra Super16 og arbejdede 10 år i den danske filmbranche, inden hun tog journalistuddannelsen. Efterfølgende arbejdede hun gennem en årrække for DR, bl.a. på Deadline, 2. sektion med Adam Holm og Quizzen med Signe Molde. Derudover er hun madanmelder på Politiken og den eneste kvindelige madanmelder på landsdækkende danske dagblade. 

 

Stéphanie Surrugue er i dag DR’s internationale korrespondent med base i København. Inden hun slog sig ned i Danmark, boede hun en årrække i USA og Paris, hvor hun også arbejdede som korrespondent. Hun har tidligere arbejdet som bl.a. kulturjournalist på Politiken og været vært på ’Kulturen på News’, ligesom hun er forfatter og medforfatter til en række bøger, bl.a. ’Ambassadøren fra Amerika’ fra 2015. 

Se også