Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

DoLand

Partnere /

DoLand

På årets festival står DoLand for samtaler om bæredygtighed ved området Conscious Escape. For hvilken fremtid drømmer vi om, og hvordan bliver vi modige nok til at investere os fuldt ud i den bæredygtige omstilling?  Det er nogle af de spørgsmål DoLand byder en række passionerede ildsjæle op på terrassen til en uformel samtale om, hvor du hjertens gerne må blande dig.

 

DoLand er din bæredygtige investeringsplatform, hvor du for ned til 500 kr. kan investere i 10 forskellige temaer, som ligestilling og diversitet, grøn omstilling, social impact, bæredygtige fødevarer for at nævne et par stykker. 

 

DoLand har klaret alt det besværlige ved investeringer, så du gennem 5 skridt nemt og dokumenteret bæredygtigt kan komme i gang, mens du på deres platform altid kan følge med i den impact din investering har på den bæredygtige omstilling. 

 

I DoLand har de gjort investeringer mulige for alle – en mission, der for mange i branchen virkede umulig. Men vi er ikke i mål endnu, impacten skal være endnu højere, produkterne endnu mere ambitiøse for en bedre fremtid. 

 

Det kræver mod at gøre tingene på en anden måde end vi plejer. Særligt inden for bæredygtighed er der mange nuancer og komplekse spørgsmål, der kan spænde ben for den forandring, verden har brug for. Det er den slags dilemmaer vi glæder os til at dykke ned i sammen med jer på årets festival og forhåbentligt går alle derfra endnu mere modige på omstilling, end da vi kom.

 

Læs mere om DoLand på doland.dk