Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ellers mange tak

Ellers mange tak

Performed Talks

Fredag d. 9. juni – Salon

 

Der er indført billetsystem til denne Performed Talk:

16:45: Billetudlevering ved Salon. Maks 4 billetter per person

17:30: Teltet åbner

18:05: Deadline for at møde op med billet. Evt. resterende billetter uddeles først-til-mølle

18:15: Performed Talk begynder

 

Jeanett Albeck

 

For andet år i træk præsenterer Heartland i samarbejde med Teater Republique et nyt Talks-format: Performed Talks. Tiltaget består af brudstykker af to udvalgte værker, som tidligere har været opført på teatrets scener på Østerbro i København. Med dette præsenterer festivalen en ny side af sit Talks-program, som kræver samme intensitet og nærvær, som vi kender fra teaterummet, og lader festival og teater smelte sammen i en hyldest til livekulturen. 

 

Som en del af Performed Talks på Heartland 2023, præsenteres uddrag fra musikværket “Ellers mange tak”, der beskæftiger sig med sårbarhed, musik, punk, sex, vold – og humor. Alt, hvad der er alt for meget, får lov til bare at være i det nye værk af Jeanett Albeck.

 

Visse mennesker har gennem livet udviklet en særlig ekspertise i at indordne sig. Fundet sig i udsagn. Perfide og grove. Om sig selv og deres person. For ’det jo bare for sjov’. Hyldet orgasmer der ikke var deres egne. Fået overskredet grænser som en voksende byld. Fundet sig i overgreb de troede var deres egen skyld.

Tak, men “Ellers mange tak”.

 

Musiker, komponist og skuespiller Jeanett Albeck sætter sig selv på spil i ”Ellers mange tak”, hvor hendes personlige historie bruges for at bringe verden mere i balance. Sammen med den eksperimenterende og visionære koreograf Gunilla Lind fremfører hun et værk, der ligger i krydsfeltet mellem fysisk performance og koncert.

 

Performed Talks præsenteres i samarbejde med Teater Republique.

Se også