Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Enter the raffle

Heartland Festival Enter the raffle

/news

Enter the raffle

Deltag i lodtrækningen om billetter til den eksklusive udgave af Heartland d. 22. – 23 maj med koncert- og samtalerækken ‘Take Part – Support cultureSupported by you’. 

Som tak til vores gæster giver vi alle billetterne væk til denne eksklusive udgave af Heartland. De få pladser uddeles ved en lodtrækning. Får du ikke tildelt en billet vil du forsat have muligheden for at tage del i både koncert- og samtalerækken, da det hele efterfølgende også vil kunne opleves, når vi gentager begivenhederne i digital version d. 29. – 30. maj. 

Tilmeld dig lodtrækningen med din e-mail adresse samt hvilken dag du ønsker at deltage. Tilmeldingen slutter onsdag d. 19.maj, hvor de heldige vindere efterfølgende vil få besked via e-mail.
Vær opmærksom på at arrangementerne har meget begrænset antal pladser og vi opfordrer derfor alle til at dobbelttjekke deres kalender inden de tilmelder sig eller give deres billetter videre, i tilfælde af man skulle blive forhindret i at deltage.

Det fulde program
Programmet for begge dage bliver offentliggjort i løbet af de kommende dage. Vi glæder os til at præsentere det for jer.

 

Take Part – Support Culture. Supported by you. er præsenteret i samarbejde med Albani og Anarkist Beer & Foodlab.