Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Er det nok nu?

Er det nok nu?

Performed Talks – Salon

Fredag d. 14. juni

 

Jeanett Albeck 

 

For tredje år i træk præsenterer Heartland i samarbejde med Teater Republique brudstykker fra tre udvalgte værker, som tidligere har været opført på teatrets scener på Østerbro i København. Vi kalder det Performed Talks, fordi de tager det bedste fra den debatskabende eller dybe samtale og blander det med teaterrummets intensitet og nærvær – og lader festival og teater smelte sammen i en hyldest til livekulturen.  

 

Som en del af Performed Talks, kan vi præsentere performance-koncerten ‘Er det nok nu?’ – en voldsomt anarkistisk hyldest til livet i al sin kompleksititet. Med afsæt i hele sit musikalske bagkatalog byder en af Danmarks mest imponerende og generøse kunstnere, Jeanett Albeck, os ind i en hybrid af et koncertmonster med et vibrerende power-hold bestående Øyunn på trommer, GRO (Julie Møller Christiansen) på keys, Ida Urd på bas og Anna Roemer på guitar. 

 

Jeanett Albeck (f. 1981) løfter os op og inviterer os ind i en anarkistisk hyldest til livet i al sin kompleksitet – den dybeste smerte, den højeste lykke, ensomheden, sygdommen, seksualiteten og humoren. Forhåbentlig vil det fungere som en sikkerhedsventil, der sikrer, at alle der har lyst til det, bliver en del af flokken i sommerens hjerteland. I går var du træt, men nu er du klar til at æde hele verden. 

 

Velkommen i klubben. 

Se også