Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Estée Lauder

Estée Lauder

Estée Lauders historie begynder med den inspirerende Mrs. Estée Lauder. Forud for sin tid grundlagde og styrede hun en af verdens mest prestigefyldte og innovative virksomheder, alt sammen mens hun også var hustru, mor og loyal ven. Hun udfordrede normen og viste at alt var muligt, hvis bare man har drømmen og vilje til det.

 

Mrs. Estée Lauder startede sin virksomhed med kun fire hudplejeprodukter og en enkel præmis: at hver kvinde kan være smuk. Og her står vi mere end 75 år senere med et brand bygget på innovation, effektivt produkter og viljen til at skabe en positiv social indflydelse for kvinder over hele verden.

 

“We learn too much every day, to be satisfied with yesterday’s achievements” – Estée Lauder

 

I dag følger Estée Lauder deres grundlæggeres fodspor og ære hendes arv ved at fortsætte med at styrke kvinder i at drømme stort og føle deres mest selvsikre jeg. De ikoniske og tidløse produkter, hun skabte, er stadig elsket af kvinder i alle generationer og Estée Lauder håber at de vil få dig til at føle dig smuk, selvsikker og powerful – indeni og udenpå.

 

Følg med fredag d. 9. juni, hvor Estée Lauder præsenterer en samtale om rollemodeller. Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt og skuespiller Sofie Gråbøl vil i selskab med moderator Karen Bro, kigger nærmere på hvilke personligheder og begivenheder der har formet dem. Sammen vender de drivkraft, drømme og betydningen af forbilleder. Forbilleder er oprindeligt en serie af podcasts, skabt i samarbejde med Estée Lauder, med nogle af tidens mest engagerende stemmer – denne gang live fra Talks-scenen på Heartland.

 

Fredag kan du også møde Estée Lauder ved hovedindgangen til festivalpladsen, hvor du kan opleve et univers af selvsikkerhed, empowerment og skønhed. Bliv klar til at stråle hele dagen og natten på Heartland!

 

Læs mere om Estée Lauder her: www.esteelauder.dk