Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Langbordsmiddag med Christian Bøjlund

Program 2022 / Food

Langbordsmiddag med Christian Bøjlund

Restaurant
Lørdag d. 4. juni kl. 16.00

 

For kok, restauratør og konsulent Christian Bøjlund er udviklingen af et folkeligt køkken, der giver anledning til eftertænksomhed, et vigtig drive. Bøjlund har tidligere samlet aarhusianske borgere om fællesspisninger på månedlig basis, og uanset hvor han tryller, står maden som samlingspunkt helt centralt. Gastronomisk har Christian Bøjlund øjet på den grønne bold og har længe insisteret på en høj andel af økologiske og lav andel af animalske ingredienser på delefadene.

 

Vi glæder os voldsomt til at gentage den bragende succes fra 2019, hvor Bøjlund sammen med Faaborg-Midtfyn Kommune leverede langbordsmiddag for 300 festivalgæster på plænen foran slottet.

 

I ugen op til festivalen inviteres 30 borgere fra kommunen med i køkkenet og forbereder middagen af lokale råvarer efter et 80/20-princip, hvor højst 20 procent af ingredienserne er animalske. Aftenens værter ved langbordet er de 30 borgere, som dækker op med værternes eget service på plænen foran slottet. Brødet er fra Heartland Bakery og menuen er inkl. drikkevarer.

 

OBS! Husk, at det ikke er muligt at deltage i fællesmiddagen uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

 

Alle henvendelser vedr. fællesmiddagen bedes sendes til info@heartlandfestival.dk

Se også