Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Fællesmiddag med Christian Bøjlund

Mand anretter tallerkener på Heartland Festival

Program 2020 / Food

Fællesmiddag med Christian Bøjlund

 

Fællesmiddag med Christian Bøjlund fra Frederiksgade42 & FIRStyve foods

 

Spis dig mæt sammen med 299 andre ved ét langbord på plænen foran Egeskov Slot. Menuen består af fem deleretter og drikkevaremenu med og uden alkohol.

 

Middagen er kreeret af Christian Bøjlund fra Frederiksgade42 og ført ud i livet i samarbejde med med frivillige kræfter bag fællesspisninger i Faaborg-Midtfyn Kommune.

 

Menuen afspejler Bøjlunds restaurants 80/20-princip, hvor fordelingen altid er 80% grønne og 20% animalske råvarer. Der er fokus på klimabevidst og fordomsfri gastronomi, hvor grøntsager får lov at komme i første række.

 

Vi spiser maden sammen, sådan som man gør overalt i landsbyerne og byerne i Faaborg-Midtfyn Kommune.

 

Kok og restauratør Christian Bøjlund vil danskerne noget. Med etableringen af sin restaurant, Frederiksgade42, i Århus og FIRStyve Foods har han siden 2015 gjort sit for at bringe borgere sammen om grøn- og fællesmad.

 

Kokkene fra Frederiksgade42 laver ikke kun mad til restauranten, de laver også mad til fællesspisning i lokalcenteret i Ankersgade i Århus. Her mødes op mod 200 århusianere til fælles langbordsmiddag én gang om måneden. For Christian Bøjlund er fællesspisningen et oplagt kulinarisk rum for udvikling af byen. Her kan mennesker mødes på tværs af generationer og baggrund og præges og inspireres igennem grønne madoplevelser.

 

OBS! Husk, at det ikke er muligt at deltage i middagen uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

 

Alle henvendelser vedr. middagen inkl. spørgsmål til menu bedes sendt til info@heartlandfestival.dk 

 

Der tages ikke særlige forbehold for allergier. Spørgsmål sendt direkte til Christian Bøjlund besvares ikke.

Se også