Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Heartland Podcast: Forbilleder. Gæst Amanda Collin

Forbilleder med Karen Bro: Gæst Amanda Collin

Foran enhver præstation ligger inspiration. Det undersøger Karen Bro i den nye Heartland podcastserie Forbilleder, hvor hun i samtale med en gæst vender drivkraft, drømme og betydningen af forbilleder. Forbilleder er præsenteret i samarbejde med Estée Lauder.

 

Første gæst i serien er skuespiller Amanda Collin. Skribent, debattør og tidligere chefredaktør Karen Bro er vært og vil i samtale med Amanda Collin give perspektiver på, hvad det er som driver os, hvem vi kigger på for inspiration, og hvorfor det er relevant i vores tid.

 

Podcastserien består i første omgang af seks afsnit og er skabt som en naturlig forlængelse af Heartlands Talks program. På Heartland er ambitionen at give perspektiv på den verden vi lever i, og samtalerne skal stå som et kompas i tiden, hvor de klæder lyttere på til at kunne tage del i den offentlige dialog. I en samtid, hvor engagement er en nødvendighed, sætter podcastserien fokus på, hvad det er der driver os.

 

Amanda Collin er skuespiller og aktuel i den amerikanske anmelderroste HBO-serie Raised by Wolves, som stjerneinstruktøren Ridley Scott er executive producer på. Amanda Collin har medvirket i en række danske film og vandt i 2018 både en Robert og Bodil for hendes rolle i filmen En frygtelig kvinde af Christian Tafdrup.

 

Karen Bro er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og har arbejdet i ledende stillinger på blandt andet Berlingske, 24 timer og DR Nyheder, før hun blev chefredaktør på Ekstra Bladet fra 2011 til 2019. Hun står sammen med restauratør Anh Le bag samtaleformatet Kvindeligt Talt og var i 2019 med til at etablere det internationale online medie 5 Media. Sammen med DJMX udarbejdede og lancerede Bro i 2021 en større undersøgelse af, hvordan mediebranchen bliver bedre til at forebygge og håndtere sexisme og seksuel chikane, og hun har netop sammen med Lederne og Dansk Industri været med til at lancere et nyt site om diversitet og flere kvinder i ledelse. Karen Bro arbejder i dag som selvstændig journalist, rådgiver og facilitator samt fast debattør på Berlingske.

 

Podcasten er skabt i samarbejde med Estée Lauder og udkommer hver 3. uge.

Hør også