Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Frederik Cilius & Poul Nesgaard

Program 2022 / Talks

Frederik Cilius & Poul Nesgaard

Heartland Talks
Lørdag d. 4. juni kl. 17.30

 

Om den gode smag 

 

Forvent en uforudsigelig, underholdende og interessant samtale, når to af Danmarks mest markante kulturpersonligheder undersøger, hvad god smag er. Frederik Cilius og Poul Nesgaard vil med både indsigt i kulturen og udsyn i verden granske, om man med henvisning til kvalitet og værdi overhovedet kan tale om “den gode smag” – for hvad karakteriserer den, og hvad er så dårlig smag?  

 
Frederik Cilius, som mange også kender som kulturdronningen Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, har stiftet bekendtskab med den dannede smag indefra. Han er nemlig uddannet klarinettist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Cilius er en af landets førende komikere, og han har sammen med makkeren Rasmus Bruun skabt en af nyere tids største medie-succeser med ‘Den Korte Radioavis’.  
 

Poul Nesgaard har beskæftiget sig med kultur, siden han som 16-årig blev ansat i Danmarks Radio, hvor han i 23 år lavede original og banebrydende børne- og ungdoms-tv. Sidenhen blev Nesgaard rektor på Den Danske Filmskole fra 1992-2014, hvor han stod i spidsen for at uddanne nogle af dansk films største kunsterne i nyere tid. I dag kan danskerne lægge øre til Nesgaards begavede og underfundige betragtninger, når han leverer julekalender eller gæster 4. division på P1.

 

Samtalen moderes af historiker og journalist, Adam Holm.

 

 

 

Se også