Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Frivillig1

Info /

Frivillig

Nedenfor kan du læse om det at være frivillig på Heartland festival både før, under og efter festivalen, og vores Heartworkers DNA og fordele. 

Bliv frivillig Heartworker

Som Heartworker kan man vælge mellem at arbejde før, under eller efter festivalen. Heartworkerne er festivalens puls, der driver værket igennem opgaver lige fra at stå i bar, byde velkommen i indgangen, opbygge den smukke festivalsplads og meget mere. Hvilke arbejdsopgaver du kommer til at varetage, finder vi ud af i fællesskab.

 

For din uundværlige arbejdskraft får du selvfølgelig adgang til festivalpladsen, campingområdet og et frivilligområde. Når du er frivillig, sørger vi også for mad og drikke i løbet af din vagt. 

Frivillige foreninger

Hjertet i enhver festival består af de frivillige og foreningslivets ildsjæle. Det enorme engagement og stærke fællesskab smitter af på stemningen og indholdet på Heartland. I vil, som forening, udgøre en væsentlig del af Heartlands DNA og udvikling. Det kan til tider være krævende at opbygge og afvikle en så stor kulturbegivenhed, til gengæld giver det et helt unikt fællesskab med uforglemmelige oplevelser, der styrker foreningens sammenhold – og en god skilling i pengekassen.

Praktisk information

Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet, og ser frem til at dele inspirerende samarbejder og uforglemmelige oplevelser. Heartland anser diviersitet som en stor styrke, og vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk oprindelse til at være med.

 

Har du spørgsmål vedrørende Heartworkers, er du altid velkommen til at sende os en mail til frivillig@heartlandfestival.dk. Vær opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år inden d. 16 maj 2023 for at være Heartworker.