Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gordon P. Henriksen & Peter Qvortrup Geisling

Gordon P. Henriksen & Peter Qvortrup Geisling

Food Session – Podium 

Torsdag d. 8. juni 

 

Jagten på mental sundhed er i højsædet, når tv-lægen Peter Qvortrup Geisling og fiskeriekspert og naturelsker Gordon P. Henriksen taler om, hvordan jagt og fiskeri kan have en helende effekt på sindet. For hvad er det, der sker mentalt, når man trodser vejr og vind og kaster snøren i vandet og kun koncentrerer sig om fiskeriet og om at være i naturen?     

 

Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks tv-læge. Han har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmer som ’Lægens Bord’. Hertil er han sundhedskorrespondent på TV Avisen og har mere end 20 års erfaring som foredragsholder. 

 

Gordon Henriksen brænder for fiskeri – og for at dele glæden og begejstringen for naturen. Han har blandt andet lavet ‘Fiskebanko’ på DR2, ‘FISKEguiden’ på YouTube og skrevet bogen ‘Et liv i fisk’. Derudover har han formidlet fiskeri i et utal af radio- og tv-programmer, som ’Nak & Æd’ på DR2 og ‘Fisketegn’ på Radio24syv. Nu er han selvstændig og ejer virksomheden Megalops, hvor han spreder fiskeglæde på alle mulige medier. 

Se også