
Program 2020 / Food
H.U.G. Bageri
For første gang vil du på Heartland Festival kunne nyde glutenfrit økologisk bagværk, når det nyåbnede københavnerbageri H.U.G Bageri kommer og bager på pladsen. Bag bageriet står erfarne kræfter; Mette Marie Viscor og Kathrine Rosamunde hedder de to iværksættere, og de har sammen fem års erfaring med egen glutenfri bagerbutik på Fredensborg Station. Bagværket i H.U.G Bageri bages både med gær og surdej og nogle af opskrifterne er mælkefrie og flere er veganske. I boden på Heartland vil du bl.a. kunne smage deres berømte citronmåne, veganske kanelsnegle, brownie, surdejsboller og boghvedeboller og chokorug-boller.
Bio
Mette Marie Viscor
Iværksætter og tidligere ejer af te-forretning og -salon Tante T. Autodidakt bager, madblogger og kogebogsforfatter. Ejer af H.U.G Bageri.
Kathrine Rosamunde
Gymnasielærer, iværksætter, autodidakt bager, madblogger og kogebogsforfatter. Ejer af H.U.G Bageri.
Se også