Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Heartland Bakery

Bageri gør mad klar til Heartland Festival

Program 2020 / Food

Heartland Bakery

Jesper Gøtz er årets vært for Heartland Bakery, hvor han vil bage live og sørge for lunt bagværk til festivalens gæster. Hver morgen vil der kunne købes friskbagte surdejsboller med smør og ost – og i løbet af formiddagen byder Jesper hver dag en ny gæstebager velkommen i bageriet. I år vil du kunne smage signaturbagværk fra bl.a. Trine Hahnemann & Claus Meyer.

 

 

Som noget nyt i år inviterer Jesper lørdag aften indenfor i den fine lade til ”Spis brød til” – en middag, der inspirerer til, hvordan brød kan bruges i køkkenet, og hvor brød på denne aften vil indgå i alle retterne på menuen.

 

 

Der vil i år også være mulighed for at prøve egne kræfter med bagning, når Jesper inviterer interesserede indenfor i bageriet efter lukketid til en intim lille bageworkshop. Her kan gæster på festivalen lære at bage Heartland-bollen og gå derfra med både ny viden om bagning og lune boller.

 

 

Bageworkshop

Der vil i år også være mulighed for at prøve egne kræfter med bagning i Heartland bageriet, når Jesper Gøtz inviterer interesserede indenfor i bageriet efter lukketid til en intim lille bageworkshop. Her kan gæster på festivalen lære at bage Heartland-bollen og gå derfra med både ny viden om bagning – og dagen efter med egne friskbagte boller.

 

 

Spis Brød Til

Jesper Gøtz inviterer lørdag aften under festivalen indenfor i Heartland bageriets røde lade til middagen ”Spis brød til”. En middag, der centrerer sig om det gode brød og inspirerer til, hvordan brød kan bruges i køkkenet. Og brød vil selvfølgelig indgå i alle retterne på menuen. Med en vision om at forbedre den danske brødkultur arbejder Jesper Gøtz med at lære folk – amatører og professionelle – hvordan man kan bage og lave bæredygtig mad med godt surdejsbrød.

 

 

Bio
Jesper Gøtz startede sin karriere som kok hos en række københavnsrestauranter, og det var i et af disse jobs, at han fik ansvaret for at udvikle brødet til restauranten. Han blev hooked på håndværket og har siden lagt al sin energi i at lære alt om bagning af surdejbrød og tilberedning af måltider med brød. Jesper arbejdede i forskellige bagerier i København, Paris og San Francisco, inden han i 2018 grundlagde sit eget bageri i København. Med sin vision om at forbedre den danske brødkultur ønsker Jesper nu at lære folk – både amatører og professionelle – hvordan man kan bage og lave bæredygtig mad med godt surdejbrød.

Se også