
Heartland Banquet med Falsled Kro
RESTAURANT
Torsdag, fredag og lørdag.
Menuen til Heartland Banquet 2025 er klar!
For andet år i træk er Heartland stolte af at kunne præsentere ’naboen’ Falsled Kro som værter for den årligt tilbagevendende kulinariske institution Heartland Banquet – en smuk restaurant beliggende på Meadow. I år får kroen besøg af tre nye ansigter til at bistå dem i køkkenet. Menuen er den samme torsdag, fredag og lørdag – og hver dag vil der være en ny gæstekok i køkkenet hos Falsled Kro, som laver deres egen ret med nye fynske kartofler fra Palleshavegaard.
Gæstekokkene er torsdag: Jeppe Foldager, fredag: Mette Dahlgaard og lørdag: Per Thøstesen.
Heartland Banquet har tre seatings alle festivalens dage.
Se menuen herunder og book bord ved Heartland Banquet 2025 via linket.
_
FALSLED KRO & VENNER
Menu
AMUSE BOUCHE
Kammusling med hyldeblomst og kapers
Sprød kartoffel med fynsk sorthummer
Krustade med saltet okseinderlår og pebercreme
Tærte med havgus, fynske asparges og ristet sesam
Brød og cremet rygeost
Fadservering til hhv. to og fire personer
*
FYNSKE KARTOFLER, NÅR DE ER BEDST
Nye fynske kartofler efter dagens gæstekok
*
BALLOTINE PÅ SKOVKYLLING
Skovkylling med morkel og urter fra kroens have
Sprød salat med crudité på sommergrønt
Fadservering til hhv. to og fire personer
*
SØDE SOMMERMINDER
Gammeldags isvaffel i samarbejde med Frossenpind
Rabarber – flødeis – hybenroser
*
Efter middagen er du velkommen til at drikke ud i pejsestuen.