Heartland Banquet med Falsled Kro
Restaurant
Fredag d. 9. juni kl. 13.00 – UDSOLGT
Fredag d. 9. juni kl. 16.00 – UDSOLGT
Fredag d. 9. juni kl. 19.00 – UDSOLGT
Fredag vil folkene bag den hæderkronede fynske institution Falsled Kro forkæle gæsterne med fokus på årstidens lokale råvarer, med inspiration i både det danske og franske køkken. Falsled Kro ligger på Sydfyn i fredelige, rolige og naturskønne omgivelser.
Kroen og specielt restauranten har i årtier været et arnested for kompromisløs gastronomi. Kroens historie går helt tilbage til 1500-tallet og har både dannet ramme for et værtshus, en købmandsbutik og selv en benzintank. I 1970’erne satte køkkenchefen Michel Michaud restauranten på landkortet ved at introducere danskerne for fransk gastronomi i verdensklasse og siden har restauranten haft næsten ikonisk status på den danske restaurantscene. Kroen, der har 20 værelser og plads til 65 spisende gæster, har en stor køkkenhave, der gør, at den i høj grad kan bruge egne råvarer.
Se også