Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Heartland Banquet med Folkets Madhus

Heartland Banquet med Folkets Madhus

Restaurant 

Lørdag d. 10. juni – kl. 13.00
Lørdag d. 10. juni – kl. 16.00
Lørdag d. 10. juni – kl. 19.00

 

Lørdag indtager Folkets Madhus Heartland Banquet med Michael Museth i spidsen. Med en glødende passion for det gode slagterhåndværk og for en demokratisk udbredelse af glemte traditioner vil Museth og hans team levere et ekstraordinært måltid med sæsonens friskeste råvarer smukt akkompagneret af Museths egenproducerede charcuteri.  

 

Michael Museth er uddannet slagter, og har arbejdet som iværksætter og kok på eliteniveau de sidste 20 år. De sidste syv år er blevet brugt på at etablere Folkets Madhus og finde tilbage til kernen i hans faglighed som slagter. 

 

Folkets Madhus blev grundlagt på en drøm og en irritation: En drøm om at lære de kommende generationer at lave mad på ordentlige råvarer, og en irritation over, at det næsten er umuligt at finde madvarer til fornuftige priser, der ikke er sminkede med konserverings- og tilsætningsstoffer. 

 

Folkets Madhus kæmper for at få den sunde fornuft tilbage i køkkenet. Den, der sikrer, at man genbruger rester til næste måltid. Den, der ikke spiser importerede varer, når man har lokale danske i sæson. Den, der spiser mindre, men bedre kød. 

Se også