Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Heartland Podcast #09: Åsne Seierstad & Janus Metz

Heartland Festival podcast med Åsne Seierstad og Janus Metz

Podcast /

Heartland Podcast #9: Åsne Seierstad & Janus Metz

Heartland Festival podcast med Åsne Seierstad og Janus Metz

Den niende talk i Heartland Podcast hedder ‘Om det onde’ og er en live-samtale fra Heartland 2016 mellem Åsne Seierstad og Janus Metz.

 

Den norske journalist og forfatter Åsne Seierstad har gennem en årrække fungeret som korrespondent i flere af verdens brændpunkter og krigszoner – heriblandt Afghanistan, Irak og Tjetjenien. Hendes journalistik og forfatterskab beskæftiger sig bl.a. med den ondskab, der er forbundet med krig og terror – ikke mindst i form af bogen En af os, der søger forklaringen på den norske terrorist Anders Breivik, der som bekendt voksede op i den norske velfærdsstat.

 

Janus Metz er en dansk dokumentarist og filminstruktør, der fik sit internationale gennembrud med kritikerprisen i Cannes for filmen Armadillo. Det er en dokumentar, der følger en gruppe danske soldater i deres kamp med afghanske Taliban-krigere. Janus Metz har dog også bearbejdet emnet ondskab fra fiktive synsvinkler, nemlig som en af instruktørerne på anden sæson af HBO-hitserien True Detective, der handler om to politifolk, der opklarer mordsager.

 

Samtalen modereres af journalist og litteraturredaktør på Politiken Jes Stein Pedersen.

Heartland Festival podcast med Åsne Seierstad og Janus Metz

Hør også