Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Heartland Podcast: Carolyn Steel & Matt Orlando

Heartland Podcast: Carolyn Steel & Matt Orlando

Foran et publikum under Heartland 2022 mødtes arkitekt og tænker Carolyn Steel og kok Matt Orlando i en samtale om, hvordan byer påvirker vores forhold til mad. De undersøger, hvorvidt der er en sammenhæng mellem vores madforbrug, madindtag og restaurantbesøg og den måde hvorpå, moderne byer er indrettet.  

 

Carolyn Steel er særlig anerkendt for sit arbejde med forholdet mellem mad og byer, og hun har skrevet bøgerne ‘’Hungry City: How Food Shapes Our Lives’’ og ‘’Sitopia: How Food Can Save The World’’. Hun har i 10 år undervist i ‘’Food and the City’’ på Cambridge University og blev i 2009 kaldet ‘’21st Century Visionary’’ af The Ecologist Magazine. 

  

Kokken Matt Orlandos CV er fyldt med Michelin-restauranter som Le Bernadin i New York, The Fat Duck i Berkshire, Per Se i New York og noma i København. I 2013 startede Orlando sit drømmeprojekt; Restaurant Amass i København. Desværre lukkede Amass for nylig som restaurant, men for Orlando er Amass ikke blot et fysisk rum, men et mindset der trandenserer restaurantens vægge. 

  

Samtalen blev modereret af Anne Katrine Harders, der er Ph.d. i bæredygtig byudvikling og redaktør og vært for Dansk Arkitektur Centers talks-program. 

  

Samtalen er præsenteret i samarbejde med Copenhagen Architecture Festival. 

  

Denne podcast er på engelsk. 

Hør også