Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Heartland Podcast: Forbilleder. Gæst Stine Bosse

Podcast /

Forbilleder med Karen Bro: Gæst Stine Bosse

Foran enhver præstation ligger inspiration. Det undersøger Karen Bro i den nye episode af vores podcastserie Forbilleder, hvor hun i samtale med erhvervskvinde og bestyrelsesformand Stine Bosse vender drivkraft, drømme og betydningen af forbilleder.


Karen Bro, debattør og tidligere chefredaktør, er vært, og vil i samtale med Stine Bosse give perspektiver på, hvad det er som driver os, hvem vi kigger på for inspiration, og hvorfor det er relevant i vores tid.


Stine Bosse er uddannet jurist, og har blandt andet været direktør i Tryg. Hertil har hun tidligere været formand for Forsikring & Pension, og medlem af bestyrelsen for Grundfos Management. I dag bestrider hun en række bestyrelsesposter hos blandt andet Allianz, AssistansBolaget, COOP, PlanBørneFonden, Copenhagen Art Festival, Tele Greenland og Nunaoil.


Udover sit bestyrelsesarbejde laver Stine Bosse mentoring under filosofien ‘Ledelse i Balance’ og holder foredrag om emner, der strækker sig fra ledelse over vækst til velfærd. Stine Bosse har fået udmærkelserne Ridder af Dannebrog og Årets Erhvervskvinde i Danmark.  

 

Podcasten er skabt i samarbejde med Estée Lauder og udkommer hver 3. uge. 

Hør også