Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Heartland Podcast: Nick Hornby & Simon Kvamm

Heartland Podcast: Nick Hornby & Simon Kvamm

Kan man ved at sige det modsatte, tydeliggøre hvad man egentlig vil sige? Foran et publikum under Heartland 2022 dissekerede den britiske bestseller-forfatter Nick Hornby og musiker og satiriker Simon Kvamm ironiens væsen.

 

Nick Hornby er en af Englands største forfattere. Han har skrevet bøgerne bag filmklassikerne ’’High Fidelity’’ og ’’About a Boy’’ og var desuden manuskriptforfatter på filmen ’’An Education’’, som blev Oscarnomineret i bl.a. kategorierne ‘bedste film’ og ‘bedste manuskript’. Han er særligt kendt for sit troværdige og humoristiske sprog og hans imponerende karakteropbygning.

 

Multitalent, musiker og satiriker. Simon Kvamm har i mange år været et velkendt navn og er anerkendt som en af Danmarks største musikere i bandene Nephew, De eneste to og HUGORM. Han er også kendt for sit skuespil og satiriske arbejde. Vi så ham først i DR2-programmerne ’’Drengene fra Angora’’ og ’’Angora by Night’’. Nyeste skud på den satiriske stamme er den anmelderroste DR2-serie ’’Guru’’.

 

Samtalen er modereret af skribent, radiovært og tidligere forsker Torben Sangild og præsenteret i samarbejde med Politikens Forlag. 

Hør også