Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Heartland Podcast: Svend Brinkmann & Camilla Tved

Heartland Podcast: Svend Brinkmann & Camilla Tved

Kernefamilien står stadig helt centralt i den vestlige kultur og det på trods af, at nye familieformer hele tiden vokser frem. Men hvorfor har vi som samfund så svært ved at acceptere og inkludere nye familieformer, der falder bare en lille smule uden for normen? Det diskuterede professor i psykologi Svend Brinkmann og jordeperson og sexolog Camilla Tved foran et publikum under Heartland 2022.

 

Svend Brinkmann er professor ved Aalborg Universitet og forsker i blandt andet psykologiens filosofi, moralpsykologi, etik og kulturkritik. Han er velkendt som vært på Brinkmanns Briks og har skrevet eller redigeret mere end 30 bøger og næsten 200 videnskabelige artikler. Svend Brinkmann har modtaget flere priser, blandt andet DR’s formidlingspris, Rosenkjærprisen og Gyldendals formidlingspris.

 

Camilla Tved er jordeperson, sexolog, foredragsholder og underviser. Gennemgående for al hendes arbejde er, at hun har en normkritisk tilgang og særligt fokus på mennesker, der på den ene eller anden måde bryder med samfundsnormer. Hun har specialiseret sig i køn, seksualitet og LGBTQ+ i sit arbejde, og er en erfaren foredragsholder og underviser i mangfoldighed, seksualitet og ulighed.

 

Samtalen er præsenteret i samarbejde med Netflix og fandt sted i forlængelse af verdenspremieren på Netflix-serien ”Skruk”. Samtalen er modereret af Moussa Mchangama, der er medejer af rådgivningsvirksomheden In futurum.

Hør også