Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Heartland Skaldyrsbar x bleu

Program 2022 / Food

Heartland Skaldyrsbar x bleu

Heartlands berømte skaldyrsbar er naturligvis tilbage, og i år med bleu som medvært. Bleu er et kollektiv med appetit på kulturel forandring og mangfoldighed inden for mad, mode, musik og kunst.

 

I skaldyrsbaren vil der blive serveret en blanding af fisk og skaldyr samt det legendariske Heartland skaldyrsfad. Maden er tilberedt af Edward Lee, som tidligere var kok på Michelin-restauranten Jordnær. Hertil har en lille gruppe uafhængige naturvinsimportører nøje udvalgt deres yndlingsvine til maden – eller blot til at nyde i godt selskab.

 

Takket være bleu, kan vi som en del af skaldyrsbarens fremtoning med stolthed præsentere værker af LULA studio, Esben Weile Kjær, Babett, AVPD, Oliver Sundquist, Oskar Tranum, Eske Kath og Tableau. 

 

Se også