Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Heartland podcast: Adam Price x Anders Frithiof August

Heartlands podcast: Adam Price x Anders Frithiof August

Den samtale du skal lytte til nu, fandt sted foran et live publikum på Heartland 2018. I det sommervarme Talks-telt var de to manuskriptforfattere Adam Price og Anders Frithiof August sat i stævne til en snak om tv-serier.

 

Tv-serien har gennem de seneste år gennemgået en rivende udvikling.

 

Fra at være ildeset blandt anmeldere og noget, der sjældent blev taget rigtigt alvorligt, er tv-serien med sine komplekse narrativer, kontroversielle tematikker og store skuespillere og instruktører nu nærmest sidestillet med filmen.

 

Hvad er det for en udvikling, der er sket og hvad er det tv-serien kan eller må nu, som den ikke kunne eller måtte tidligere. Det forsøger de to deltagere at give et svar på med eksempler fra deres egne værker.

 

Adam Price har blandt andet skrevet serien Borgen og Anders Frithiof August den DR-aktuelle Bedrag. Fælles for de to serier er, at de beskæftiger sig med komplekse og indviklede tematikker – henholdsvis politik og økonomisk kriminalitet. De to deltagere giver et indblik i, hvordan man arbejder med manuskriptet, når tema og plot er særligt kompleks.

 

Samtalen modereres af tv-vært og arkitekt Ane Cortzen.

 

Vi beklager den til tider dårlige lyd på optagelsen – god fornøjelse.

Hør også