Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Heartleader

Heartleader /

Vil du være udvidet frivillig?

Bliv Heartleader

På Heartland er det muligt at udvide din frivillige indsats som Heartleader. Vores Heartleaders får højt ansvar under festivalen og er medskabere af den gode frivilligoplevelse.

Som Heartleader får du et projekt eller område, som du er med til at afvikle. Det kan være at du er den sejeste barchef, elsker at sætte telte op, er kanon til at bygge indgangsportaler, er god til mad servering, eller noget helt andet.

Hvis du har et ønske om at være med på Heartland som Heartleader, er du meget velkommen til at tilmelde dig her. Sammen kan vi finde en rolle, der er den helt rigtige.

Heartland anser diversitet som en stor styrke, og vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk oprindelse til at være med.

Hvis det her interesse er du velkommen til at skrive til frivillig@heartlandfestival.dk, hvorefter du bliver kontaktet med flere informationer om din, måske, nye rolle på Heartland.

Bliv Heartworker-koordinator

På Heartland er det muligt at udvide din frivillige indsats som Heartworker Koordinator. Vores Heartworker Koordinatorer er tilkoblet en sektion på festivalen. Man fungerer som kontaktleddet mellem de frivillige, der er tilmeldt i sektionen, og Sektionslederen/Heartworker Office.

Frem til festivalen holder vi møder, hvor vi uddanner og klargør alle vores koordinators til ledelsesopgaven.

Opgaven består af:
/At være med i planlægning af vagter og koordinationen omkring sektionen.
/At udsende alt kommunikationsmateriale (håndbog, FAQ, Regler & vilkår).
/At være tilgængelig til at svare på de frivilliges spørgsmål og koordinere videre med Heartworker Office/sektionsleder, når der er behov.
/At skrive ud op til afvikling med de specifikke arbejdsopgaver, de frivillige har på deres vagt og de mest nødvendige oplysninger.
/At være tilgængelig under de frivilliges vagter