Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hesselholdt & Mejlvang

Flag flagrer i vinden

Program 2020 / Art

Hesselholdt & Mejlvang

Flag flagrer i vinden

Hesselholdt & Mejlvang er en velkendt duo blandt danske kunstkendere. Siden de i 1999 studerede sammen på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København, har Sofie Hesselholdt (f. 1974) og Vibeke Mejlvang (f.1976) skabt en lang række udstillinger og installationer i Danmark såvel som udlandet. Ofte med et drilsk afsæt er deres værker forundrende og engagerende på samme tid – så budskabet kan afkodes på flere måder.

 

Det, håber vi, er præcis, hvad gæsterne på Heartland vil opleve på egen krop, når de ankommer til festivalen. Hesselholdt & Mejlvang vil nemlig skabe en ny stedspecifik installation ved festivalens indgang – og dermed udgøre gæsternes første kunstneriske møde samt sætte det sidste aftryk, inden de igen forlader Heartland.

 

Heartland og Politikens Forhal er gået sammen med Hesselholdt & Mejlvang om at skabe installationen på Heartland og en soloudstilling i Politikens Forhal på Rådhuspladsen i København. Udstillingen i Politikens Forhal åbner i oktober 2020 og slutter i januar 2021.

Flag flagrer i vinden
To personer iført smart tøj står foran facade

Se også