Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jensen McRae

Billede af den amerikanske sanger Jensen McRae ved Heartland Festival

Program 2022 / Music

Jensen McRae

Highland stage
Torsdag d. 2. juni kl. 15.45

For Jensen McRae handler det om ord. ”Alt, hvad jeg laver, handler om og er i tjeneste for ord og historier”, forklarer den 23-årige LA-fødte sanger. Som bi-racial, sort og jødisk kvinde, der voksede op blandt overvejende hvide, udforsker McRaes musik alle aspekter af identitet fra race og køn til spørgsmål om depression og uforløst kærlighed.
Inspireret af folk som Stevie Wonder, Carole King, Alicia Keys og James Taylor, startede McRae sin musikalske rejse med at skrive i sit soveværelse for derefter at spille sig ind i det lokale sangskrivningskredsløb i Los Angeles.
Mens hun afsluttede sin bachelor i populærmusik sidste år, fangede hendes unikke stemme og sangskrivning den Grammy-prisvindende producent Rahkis opmærksomhed. De to har siden arbejdet på Jensen McRaes debutalbum. Hun har fået ros fra en lang række internationale medier og er blevet udnævnt til NPR Slingshot’s 2021 Artists To Watch og KCRWs favorite new artist of 2020 i 2020 – alt dette mens hun først lige ved at komme i gang. 
Billede af den amerikanske sanger Jensen McRae ved Heartland Festival

Udforsk Jensen McRae musikalske univers

 

Se også