Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jeremy Deller & Pernille Rosendahl

Program 2022 / Talks

Jeremy Deller & Pernille Rosendahl

Heartland Talks
Fredag d. 3. juni kl. 10.30

On the transformative power of art 

 

Samtalen er en del af Transformative Talks, der er en række samtaler præsenteret i samarbejde med Estée Lauder med det formål at sætte fokus på at engagere Heartlands gæster i den verden, vi lever i.

 

Den britiske kunstner Jeremy Deller, der som årets hovednavn på kunstprogrammet også står bag et nyt stort stedsspecifikt værk på Heartland, vil i selskab med vokalist og sangskriver Pernille Rosendahl undersøge, hvad det er ved kunsten, der gør det muligt – ikke bare at røre den enkelte beskuer, men på samfundsniveau at rykke ved den offentlige samtale. 
 
Den britiske samtidskunstner Jeremy Deller har hele sin karriere været optaget af at vise kunst uden for de traditionelle galleri- og museumsrammer. Hans kunst har ofte et politisk aspekt ved at involvere andre mennesker i den kreative proces. Deller modtog i 2004 den prestigefyldte Turner Prize og repræsenterede England ved den 55. Venedig Biennale i 2013. 

 
Pernille Rosendahl er en indflydelsesrig stemme på både den danske musikscene og i kulturdebatten herhjemme. Med sin signifikante vokal og imponerende lyrik har Rosendahl slået sit navn fast med Swan Lee, The Storm og som soloartist. Rosendahl er en samfundsengageret kunstner, der gentagne gange drister sig til at udforske, hvad kunstens væsen er, og hvilken betydning kunst kan spille, når vi vender de store spørgsmål i samfundet. 

 

Samtales modereres af journalist og redaktør for Louisiana Channel, Marc-Christoph Wagner.  

Se også