Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Job & Frivillig

Info /

Job & Frivillige

Stillinger på Heartland

Lige nu har vi ingen ledige stillinger. Du er altid velkommen til at holde dig opdateret omkring fremtidige ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning til info@hearlandfestival.dk. Tilmeldingen som frivillig til Heartland åbner snarest.

Frivillig på Heartland

Hjertet af festivalen består af vores entusiastiske hold af frivillige og deres drivkraft til at få alle dele af festivalen til at blomstre op på Egeskov. Som Heartworker er du en del af et kreativt fællesskab, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg på festivalen med dine egne erfaringer, visioner og ideer. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet, og ser frem til at dele inspirerende samarbejder og uforglemmelige oplevelser.

Bliv frivillig Heartworker

Som Heartworker kan man vælge mellem at arbejde før, under eller efter festivalen. Arbejder du før festivalen, skal du arbejde i alt 20 timer, og arbejder du under eller efter festivalen, skal du arbejde i alt 12 timer. Heartworkerne er festivalens puls, der driver værket igennem opgaver lige fra at stå i bar, byde velkommen i indgangen, opbygge den smukke festivalsplads og meget mere. Hvilke arbejdsopgaver du kommer til at varetage, finder vi ud af i fællesskab.

For din uundværlige arbejdskraft får du selvfølgelig adgang til festivalpladsen, campingområdet og et frivilligområde. Når du er frivillig, sørger vi også for mad og drikke i løbet af din vagt.

Har du spørgsmål vedrørende Heartworkers, er du altid velkommen til at sende os en mail – frivillig@heartlandfestival.dk. Vær opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år inden d. 10 maj 2021 for at være Heartworker.

Frivillige foreninger

En unik del af Heartland er indsatsen fra lokale foreninger. Flere foreninger har været med i mange år og skabt et tæt bånd til festivalen. Her kan du tilmelde dig og hele din forening til at blive en del af festivalen som Heartworker. På den måde kan foreningen blive den af det kreative fællesskab der opstår på Egeskov, og samtidig øge foreningens eget fællesskab og holdånd.