Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Job & Frivillig

Info /

Job & Frivillige

Lige nu har vi ingen ledige stillinger. Du er altid velkommen til at holde dig opdateret omkring fremtidige ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning til info@heartlandfestival.dk. Se nedenfor hvordan du tilmelder dig eller din forening til at være en del af festivalen.

Praktikant efterår 2021

Vil du være praktikant på Heartland 2022? Vær med til at udvikle og afvikle næste års udgave af Heartland Festival og prøv krafter med din faglighed i praksis.

 

Vi søger praktikanter til kommunikation og marketing i efteråret 2021. Praktikforløbet er ulønnet, så det er et ufravigeligt krav, at opholdet er en del af dit studieforløb, og at du kan få merit. Forløbet er fleksibelt, forstået således at perioden og arbejdstimerne kan tilrettelægges, så de passer til dit studie/fritidsjob. Arbejdspladsen er hos verdens største koncertarrangør, Live Nation i København. Omkring opbygning og afvikling vil der være længerevarende ophold på festivalens location: Egeskov Slot. Det samme gælder i enkelte hverdage/weekends.

 

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 22. juni.
Samtaler finder sted løbende.

Partner Project Manager

Vi søger en Partner Project Manager med tiltrædelse snarest muligt.

 

Du er selvstændig, målrettet og brænder for at skabe engagerende partnerskaber og kulturoplevelser. Din opgave er at identificere, planlægge og eksekvere vores kommercielle, indholdsdrevne partnerskaber samt hospitality-program, således at de bidrager til at gøre Heartland til endnu mere unik oplevelse.

Bliv frivillig Heartworker

Som Heartworker kan man vælge mellem at arbejde før, under eller efter festivalen. Arbejder du før festivalen, skal du arbejde i alt 20 timer, og arbejder du under eller efter festivalen, skal du arbejde i alt 12 timer. Heartworkerne er festivalens puls, der driver værket igennem opgaver lige fra at stå i bar, byde velkommen i indgangen, opbygge den smukke festivalsplads og meget mere. Hvilke arbejdsopgaver du kommer til at varetage, finder vi ud af i fællesskab.

For din uundværlige arbejdskraft får du selvfølgelig adgang til festivalpladsen, campingområdet og et frivilligområde. Når du er frivillig, sørger vi også for mad og drikke i løbet af din vagt.

Frivillige foreninger

Hjertet i enhver festival består af de frivillige og foreningslivets ildsjæle. Det enorme engagement og stærke fællesskab smitter af på stemningen og indholdet på Heartland. I vil, som forening, udgøre en væsentlig del af Heartlands DNA og udvikling. Det kan til tider være krævende at opbygge og afvikle en så stor kulturbegivenhed, til gengæld giver det et helt unikt fællesskab med uforglemmelige oplevelser, der styrker foreningens sammenhold – og en god skilling i pengekassen.

Praktisk information

Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet, og ser frem til at dele inspirerende samarbejder og uforglemmelige oplevelser. Heartland anser diviersitet som en stor styrke og vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk oprindelse til at være med.

Har du spørgsmål vedrørende Heartworkers, er du altid velkommen til at sende os en mail til frivillig@heartlandfestival.dk. Vær opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år inden d. 16 maj 2022.

for at være Heartworker.

Læs vores regler og vilkår for frivillige her.

Vi har samlet de oftest stillet spørgsmål og svar i en FAQ, som du kan læse her.