Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jonatan Leer & Jakob Mielcke

Tre mennesker deltager i en talk på Heartland Festival

Future Talks /

Jonatan Leer & Jakob Mielcke

Hvad sker med vores forhold til kød?

Moderator: Martin Kongstad

 

Andelen af vegetarer i Danmark er i konstant stigning, hvis man skal tro statistikkerne, men hvad sker der egentlig med vores forhold til kød? Hvad siger det om vores samfund, at jagt er gået fra at været et spørgsmål om overlevelse til en fritidsaktivitet? Disse og mange flere spørgsmål vil kokken Jakob Mielcke og madkulturforsker Jonatan Leer give deres bud på i denne talk.

 

Den autodidakte kok Jakob Mielcke er chefkok og ejer af Restaurant Mielcke & Hurtigkarl. Restauranten er beliggende i Frederiksberg Have, og menuen bliver udviklet i symbiose med den omkringliggende have. Jakob Mielcke er desuden en dedikeret jæger og fluefisker, så restauranten er selvforsynende, når det kommer til vildt i jagtsæsonen.

 

Jonatan Leer er docent og forskningsleder ved Professionshøjskolen Absalon. Han forsker i madkultur og har publiceret mere end 40 videnskabelige artikler om de konflikter, følelser og fællesskaber, som er en del af vores måltider og madkultur; herunder om det nye, nordiske køkken og om kød. Han har bl.a. skrevet bøgerne Ma(d)skulinitet og Kød.

Future Talks er støttet af Lundbeckfonden