Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Joyce

Billede af bandet Joyce der spiller til Heartland Festival

Program 2022 / Music

Joyce

Highland stage

Torsdag d. 2. juni kl. 20.30

 

Joyce markerede sig som et markant navn på den danske musikscene i det svære år 2020 – nu er tiden endelig kommet til at Joyce får deres festivalforløsning.

 

Bandet udgav det anmelderroste debutalbum Formskifter, der bragte flere af deres sange i heftig rotation på dansk radio, de nåede at spille en stribe udsolgte koncerter, inden alt lukkede ned, og de var med i en række tv-shows, bl.a. P3 Guld og DR2’s 2020-markering af Roskilde Festival. Et debutalbum, der i 2021 sikrede dem en Steppeulv som “Årets Håb” samt to Carl Priser for “Årets Sang” og “Årets Komponist – Rock”. “Formskifter” er en decideret fængslende debutplade, som var præget af, hvad titlen lover: Den skifter stil og skifter humør talrige gange undervejs. Det ene øjeblik kan sangene fremstå melankolske og angstfyldte, det næste kan de slå over i en skarp vrede og sætte nerven i højeste gear. Ekstremerne tegnes markant op, og Joyce vinder stort på, at de ikke lyder som andre end sig selv.

 

I marts 2022 kom opfølgerpladen “Elsk Mig”, som kigger mod den store guitarfræs fra 90’erne, mens tekstuniverserne kredser om en sårbarhed og tager gerne en brydekamp med tilværelsen. Det er der kommet nogle velskabte hitperler ud af, og anmeldelserne taler deres eget tydelige sprog: Joyce markerer sig som et band, man skal holde øje med!

 

Det er som musik skabt til store koncertrum, hvilket harmonerer perfekt med, hvordan Joyce er vokset i popularitet. Hvis du er blandt de heldige, der har fanget bandet live, så ved du, at de giver alt, hvad de har i sig, så ørerne nærmest blafrer.

Billede af bandet Joyce der spiller til Heartland Festival

Udforsk Joyces musikalske univers