
/news
Restaurantoplevelser med kokke i verdensklasse
I forlængelse af vores særlige gastronomiske ånd vil du næste år på Heartland 2023 få mulighed for at opleve formidable middage i afslappende omgivelser tilberedt af kokke i verdensklasse. Vi offentliggør i dag de første fire restaurantoplevelser.
Sanseoplevelsen er i fokus, når den svenske Michelin-restaurant Knystaforsen helt eksklusivt rykker ud af den svenske skov og ind på Heartland til én uforglemmelig dag. Her vil du kunne opleve mad i verdensklasse tilberedt over åben ild med lokale råvarer i selskab med naturlige vine og et smil på læben.
På årets Chef’s Table er grønne fynske råvarer endnu en gang i smukt selskab, når Mikkel Karstad og familien præsenterer et grønt måltid i slottets hvilehave. På store fade vil den økologiske lokale mad blive serveret sammen med vin, cider, øl og hjemmelavet saft.
Den fælles madoplevelse er som altid i højsædet. Det sker, når kok Christian Bøjlund og 30 borgere fra Faaborg-Midtfyn Kommune atter engang byder velkommen til 300 spisende gæster til en kæmpe langbordsmiddag på plænen foran Egeskov Slot.
På næste års festival gentager vi også succesen med Æblerov & Rødder. Glæd dig til en sand grisefest, hvor der bliver tændt op i grillen og disket op med en HindsholmGris med tilbehør, samt en Æblerovs lækre danske version af Sangria.
Læs om dagens offentliggjorte restauranter i Heartland 2023 programmet.