Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Kosan Gas

Billede af mennesker der hygger sig i havet

Partnere/

Kosan Gas

I 90 år har Kosan Gas leveret gas i tanke og flasker til private forbrugere og virksomheder. Og til dette års Heartland Festival leverer vi gas til festivalens madboder.

 

Kosan Gas sætter en ære i hele tiden at udvikle nye initiativer og tilbud over for deres kunder. Og det gælder ikke mindst de private slutbrugere, som de servicerer gennem deres Gascentre samt et landsdækkende net af danske forhandlere og gasautomater.

 

Gasautomaten har altid åben og findes i lokalområder landet over. Så hvis du løber tør, kan du ombytte eller købe gas, når det passer dig. Det er nemt og bekvemt.

Kosan Gas fås både i en kompositflaske og en stålflaske. KosanGas Light er den lette gasflaske lavet af slidstærkt kompositmateriale, som du nemt kan tage med dig alle steder, mens den orange stålflaske er en klassiker og et ikon for flaskegas i Danmark, som typisk bruges til komfuret, varmeovnen eller terrassevarmeren.

 

Hos Kosan Gas forpligter de sig til at støtte omstillingen i vores branche og hjælpe vores kunder i overgangen til en fossilfri fremtid. Kosan Gas kender udfordringerne i at skulle balancere grønne ambitioner med eksisterende energibehov i de dele af samfundet, de forsyner.

 

Læs mere på www.kosangas.dk

Billede af mennesker der hygger sig i havet